| Sosyal Mesaj & Kınama Sagoparap.org yönetiminin sosyal ve bireysel konulardaki mesajları ve kınamaları |
|
|
|
It's Music to my éars !
|
|
|
|
|
10 Mart [Los Angeles Times] -
03-09-2010, 21:57
Türk-Ermeni ilişkilerinin normalleşebilmesi için Türkiye’nin “soykırımı” tanıması gerektiği öne sürüldü. Los Angeles Times Gazetesi başyazısında, Türkiye’nin “kanlı geçmişi ile yüzleşmesi” gerektiğini savunurken, Türk-Ermeni barışmasının gerçekleşebilmesi için Türkiye’nin “soykırımı” tanıması gerektiğini savundu.
Sosyal mesajımız: Tarih, 23 kişinin oy vermesi ile şekillendirilmez. Tarih geçmiştir, değiştirilmez. Tarihte yaşananları biz biliyoruz, değil 23 kişinin oyu 7 bucuk milyar - 70 milyon bunu kabul etse dahi, bize dayatılan birşeyle yüzleşmeyiz.
Los Angeles Times Haddini Aştın
|
|
|
|
Mecho YarrrR...
|
|
|
|
|

03-09-2010, 22:07
Hepinizin soyunda biz olduğumuz için; birazda bu sıkıntınız.Bu dayatmaya hiç bir Türk lider boyun eğemez.Biz bu vatan için evet kan döktük.Döktüğümüz kandır bizim geçmişimiz.Çünkü istediğiniz hiç bir toprağı size vermedik.Vermeyizde.Çünkü hala yılların yarası var hepinizin gtünde.Ron'unda dediği gibi 23 kişi kabul etti diye tarihe şekil veremezsiniz. Gazetecilikte küresel olarak folloş olmuş bunu gördük.
|
|
|
|
O Şimdi Büyük Bir Rapper
|
|
|
|
|

03-09-2010, 22:15
Hepsinin soyunu kırıcan akılları başlarına gelicek.. Benim anlamadığım bir nokta daha var tmm lan hadi yaptık soykırım lan Amerika sana noluyo senin ülkende nie oylanıyo ne şeyime komite üyelerini baskı altına alıyon ya anasını satım yönetim den tokat gibi bi cvp gelse herşey çözülecek. Türkiye Artık eski Türkiye değil kardeşim tüm Dünyada bunun farkında Savaşsa Savaş kardeşim vercen cevabını ite bokada böle söz hakkı vermicen... Herkez haddini hukukunu bilecek.
|
|
|
|
O Şimdi Büyük Bir Rapper
|
|
|
|
|

03-10-2010, 12:40
Amerika kimdir ki bizim geçmişimizden kanlı diye bahsedebiliyor? Onların Irak ta yaptıkları işkencelerin, zulmün haddi hesabı yok. Böyle bişeye ortam hazırlayabilecek, insan hakkını savunabilek en son ülkelerden biri. Kaldıki bizim tarihimizi bizden daha iyi kimse bilemz. Sözde soykırım diye bahsettikleri olayın nasıl gerçekleştiğini bile bilmiyorlar belkide... Bir zahmet bir araştırsınlar. Aslında hepsi neyin ne oldu biliyorda işlerine gelmiyor. Türkler Ermeniler ve daha birçok millettle uzun yıllar birada yaşayabilmişler. İsyan çıkaran, huzuru bozan taraf dış etkilerin kışkırtmasıyla azınlıklar olmuş . Savaş halindeyken yapılması gereken neyse onu yapmış Türkiye. Bunlar ya soykırımın anlamını bilmiyor, ya da doğru işlerine egelmiyor, ki bu kesin...
Konu Sükût tarafından (03-10-2010 Saat 15:13 ) değiştirilmiştir..
|
|
|
|
::SuSKuN LiRiSisT::
|
|
|
|
|

03-10-2010, 14:40
Kendi askerlerinin yer yüzünde yaptığı soykırım katliam ve insanlık suçlarını görmezden gelmesi insanı kuşkuya sürüklüyor yani.El kadar ermenilermi becerikli yok bizlermi yeteneksiziz karşı koymada halen anlamış değilim.Keza bizim arşivlerimiz açıldı ermenilere ama kendileri açmadılar araştırma yapmak için ,oldu bittiye getirilemez bir şey bu ...
●Klişe&DespoT●
●My MeLaNKoLia TraGedY●
|
|
|
|
O Şimdi Büyük Bir Rapper
|
|
|
|
|

03-11-2010, 19:47
Siz kendi geçmişinize bi bakın önce..Yaptığınız onca eziyeti örtpas etmeyi nasıLda biLdiniz..AsLında bazen günaha girip keşke yapsaymışız şu soykırımı diyorum en azından yaptığımız bişeyden zan aLtında kaLırdık..Haddini biLmez utanmazLar..
|
|
|
|
One more day is over!
|
|
|
|
|

03-13-2010, 13:59
Kendileri demokrasi getircez diye döktükleri kanları hiçe sayıyorlar. Bizim ülkemiz güçlenmeye başlayınca olur olmaz şeyler çıkarıyor. Bu mu müttefiklik? Obama Türkiyeyi en iyi müttefiki olarak görüyorsa bu tasarının mecliste geçmemesi için herşeyi yapması lazımdı. Diyecek çok söz var. Neyse.. Esefle kınıyorum alayını...
|
|
|
|
O Şimdi Büyük Bir Rapper
|
|
|
|
|

03-13-2010, 14:57
Ömer Faruk iyi veriştirmiş, Burak'ta aynı incelikte soylarının nerden geldiğini belirtmiş. Hani hala anlayamamış olanlar için şu esefle kınamaya birde el ben atayım. Tamam yaptık diyelim, dayatılanı kabul ettik. Hepinizin kökünde biz varız gençler uyanın! 600 yıl dünyanın yarısına sahiptik hepinizin haklısınız. Atalarınız atalarınız ataları onlarında ataları. Hiçbirine vermedik zarar dinlerini, ırklarını değiştirmedik. Yanlış yapmışız .. Hepinizin atası Türklerdir bunu biliyorsanız yolunuza bakın. Kanlı geçmişmiş, sadece gülüyorum o ismini anmak istemedim memleketin neleri yaptığını dibimizde gördük. '' Renklerinizi koyutun ulan, oyuklarınızı doldurun '' .. İçimdekilerin tamamını döksem atalarınız altımızda kaldığı günleride anlatırdım, tek suçumuz sizi insan yerine koymak ..
|
|
|
|
Yeni Üye
|
|
|
|
|

03-17-2010, 22:15
asıl ermeniler Türk köylerini basıp yakıp yıktılar ve şimdi biz hiç bişe yapmamıza rağmen suçlanıoz Türk ün Türkten başka dostu yoktur...
|
| Seçenekler |
|
|
| Stil |
Normal
|